Στη Βουδαπέστη ο Υπουργός Γεωργίας για υπογραφή μνημονίων συναντίληψης στους τομείς των Υδάτων και Γεωργίας

Στη Βουδαπέστη ο Υπουργός Γεωργίας για υπογραφή μνημονίων συναντίληψης στους τομείς των Υδάτων και Γεωργίας

Στη Βουδαπέστη μετέβη ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, όπου θα υπογράψει Μνημόνια Συναντίληψης για συνεργασία με τα αντίστοιχα Υπουργεία της Ουγγαρίας στους τομείς της διαχείρισης των υδάτων και της γεωργίας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΤΠ, στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καδής θα έχει διμερείς συναντήσεις με τους Ούγγρους Υπουργούς Εσωτερικών και Γεωργίας. 

Οι υπογραφές των Μνημονίων θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 3ης Διεθνούς Συνόδου για το Νερό (Budapest Water Summit 2019), που πραγματοποιείται στις 15-17 Οκτωβρίου στη Βουδαπέστη και στην οποία θα συμμετάσχει ο κύπριος Υπουργός Γεωργίας.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE