ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραβεύτηκε παλαίμαχος παίκτης της Ομόνοιας (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Βραβεύτηκε παλαίμαχος παίκτης της Ομόνοιας (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια με την οποία ενημερώνει:

«Μεγάλη τιμή για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας, Φίλιππο Δημητρίου. Την περασμένη Παρασκευή (11/10) βραβεύτηκε από τον Δήμο Λευκωσίας για την προσφορά του στον κυπριακό αθλητισμό!

Σε μία λιτή και πολύ όμορφη εκδήλωση ο Δήμος τίμησε τον Φίλιππο στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων αθλητών και Αθλητικών Σωματείων. Πρόκειται για μία μεγάλη τιμή, αφού μέσα από τέτοιες ενέργειες αναγνωρίζεται η προσφορά αθλητών που άφησαν το δικό τους στίγμα στον κυπριακό αθλητισμό!

Ο Φίλιππος Δημητρίου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη βράβευση του: «Ήταν μία πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρών τους παλιοί και νέοι αθλητές. Ο Δήμος επιλέγει κάθε χρόνο 2-3 αθλητές και τους τιμάει ως ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού για την προσφορά τους. Φέτος επέλεξαν εμένα και ήταν κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο. Τέτοιες βραβεύσεις είναι μοναδικές, αξιόλογες και σε κάνουν να νιώθεις περήφανος».

Ο Φίλιππος αγωνίστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για 15 συναπτά έτη και κατέκτησε 24 τίτλους: 12 πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και επτά ασπίδες. Κατέγραψε 352 συμμετοχές και πέτυχε 65 γκολ. Φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος σε μια εποχή που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top