Μπράντον Γουίλιαμς μέχρι το 2022!

Μπράντον Γουίλιαμς μέχρι το 2022!

Για ακόμη 3 χρόνια θα παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο νεαρός αμυντικός, Μπράντον Γουίλιαμς.

«Έδεσε» τον Μπράντον Γουίλιαμς μέχρι το 2022 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 19χρονος στόπερ είχε υπογράψει πριν 18 μήνες το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους», προερχόμενος από τις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ.

Ο Σκοτ Μακ Τομίνεϊ, ένας ακόμη παίκτης από τις ακαδημίες της αγγλικής ομάδας εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητες του Γουίλιαμς, δηλώνοντας τα εξής: «Πιστεύω ότι τα κατάφερε εξαίσια. Πριν το παιχνίδι του είπα ότι πρέπει να είναι ο εαυτός του και να μην ανησυχεί για τίποτα».

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE