ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φίγκο: «Συγχωρώ τον Ρονάλντο για το σχόλιο που έκανε για τη γυναίκα μου»

Φίγκο: «Συγχωρώ τον Ρονάλντο για το σχόλιο που έκανε για τη γυναίκα μου»

Ο Λουίς Φίγκο φιλοξενήθηκε σε ισπανική τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του Ελέν Σβέντιν και εκεί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ιστορικό σχόλιο που είχε κάνει για αυτήν ο Ρονάλντο.

Ρονάλντο και Λουίς Φίγκο μοιράστηκαν για 2,5 χρόνια τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης πριν πάρει την απόφαση ο Πορτογάλος το 2005 να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ και κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στους μερένγκες, υπήρχε ένα περισταστικό εκτός γηπέδου που άφησε εποχή.

Αυτό έχει να κάνει με μία του Φλορεντίνο Πέρεθ στο «Μπερναμπέου» για να μιλήσει με τους παίκτες, με τον Ρονάλντο να λέει στον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ πως «αν είχα τη σύζυγο που έχει ο Φίγκο, θα έμενα πάντα σπίτι μου».

Κατά πολλούς εκείνη η δήλωση έφερε μία τρομερή ψύχρανση στη σχέση των δύο ανδρών, με τον Φίγκο να φιλοξενείται ωστόσο στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El Hormiguero» μαζί με την Ελέν Σβέντιν και εκεί να λύνει την παρεξήγηση.

«Ήξερα για το σχόλιο επειδή το είχε κάνει στα αποδυτήρια. Συγχωρώ όμως τον Ρόνι επειδή πάντα αστειευόταν. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι έφευγα από το σπίτι όταν αποκοιμιόταν η σύζυγός μου», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος στον παρουσιαστή της εκπομπής, Πάμπλο Μότος.

Σημειώνεται πως Φίγκο και Σβεντίν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2001 και έκτοτε έχουν αποκτήσει τρεις κόρες: την 20χρονη Ντανιέλα, την 17χρονη Μαρτίνα και την 14χρονη Στέλλα.

Ο ΛΟΥΙΣ ΦΙΓΚΟ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝ ΣΒΕΝΤΙΝ ΜΑΖΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΛΑΤΟ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top