ΙΑΠΩΝΙΑ: Εκλεψαν Διαμάντι αξίας 1,6 εκατομμυρίων ευρώ από έκθεση κοσμημάτων

ΙΑΠΩΝΙΑ: Εκλεψαν Διαμάντι αξίας 1,6 εκατομμυρίων ευρώ από έκθεση κοσμημάτων

Η ιαπωνική αστυνομία διενεργεί έρευνα για την εύρεση ενός διαμαντιού 50 καρατίων, αξίας 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, που κλάπηκε στη Γιοκοχάμα κατά τη διάρκεια έκθεσης χρυσοχοΐας.

"Η αξία του διαμαντιού εκτιμάται στα 200 εκατομμύρια γεν. Πιστεύουμε ότι εκλάπη από τη βιτρίνα όπου εκτίθετο", εξήγησε εκπρόσωπος των δυνάμεων της τάξης στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η σπάνια πέτρα παρουσιαζόταν σε εμπορική έκθεση στο εκθεσιακό κέντρο Pacifico στη Γιοκοχάμα, στα νότια προάστια του Τόκιο.

Σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ΝΗΚ, η κλοπή διαπιστώθηκε την Πέμπτη 24/10 βράδυ, από έναν υπάλληλο, ο οποίος παρατήρησε επίσης ότι η βιτρίνα δεν ήταν κλειστή. Μια ώρα νωρίτερα, το κόσμημα ήταν ακόμη στη θέση του, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.

Το συγκεκριμένο διαμάντι, ιδιοκτησίας ιαπωνικής εταιρείας, δείχνει να είναι το μόνο κομμάτι που εκπλάπη κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η οποία ωστόσο συνεχίζεται σήμερα, που είναι η τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ιστορική» η σύνοδος ΕΣ: Άγγιξαν το θέμα της προσιτής στέγης για πρώτη φορά - Έδωσε το στίγμα της Κύπρου για Γάζα, άμυνα και πράσινη μετάβαση

ΠτΔ: «Ιστορική» η σύνοδος ΕΣ: Άγγιξαν το θέμα της προσιτής στέγης για πρώτη φορά - Έδωσε το στίγμα της Κύπρου για Γάζα, άμυνα και πράσινη μετάβαση

Σαφές στίγμα για τις θέσεις της Κύπρου στα ζητήματα της Μέσης Ανατολής, της ευρωπαϊκής άμυνας, της ανταγωνιστικότητας και της κοινωνικής πολιτικής έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντάς την ιστορική, καθώς “για πρώτη φορά συζητήθηκε το θέμα της στέγασης σε αυτό το επίπεδο”.

BEST OF TOTHEMAONLINE