ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανεξόφλητα πρόστιμα στέλνουν τον Λ. Γεωργίου στις Κεντρικές Φυλακές- Δεν αποδέχθηκαν κανέναν διακανονισμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανεξόφλητα πρόστιμα στέλνουν τον Λ. Γεωργίου στις Κεντρικές Φυλακές- Δεν αποδέχθηκαν κανέναν διακανονισμό

Το κατώφλι των Κεντρικών Φυλακών πέραε το μεσημέρι της Παρασκευής 25/10 ο εκπρόσωπος του Κινήματος ΕνΕργώ, Λευτέρης Γεωργίου, αφού λίγα λεπτά μετά που αφέθηκε ελεύθερος επανασυνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η σύλληψή του αφορά ανεξόφλητα πρόστιμα του κ. Γεωργίου, για τα οποία υπήρχε αρχικά διακανονισμός με την Αστυνομία. Ωστόσο τους τελευταίους μήνες ο 46χρονος είχε μειωμένο εισόδημα, με αποτέλεσμα να μην είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Για το λόγο αυτό είχαν εκδοθεί φυλακιστήρια εντάλματα, τα οποία εκτελέστηκαν και οδήγησαν τον 46χρονο στις Κεντρικές Φυλακές, ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη κινητοποιήθηκαν φίλοι και μέλη του Κινήματος ώστε ο καθένας όπως και όσο μπορεί να βοηθήσει προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό γύρω στις 5.000 ευρώ, το οποίο είναι άμεσα απαιτητό από τις Αρχές.

Μέλος του κινήματος που μίλησε στο ThemaOnline ανέφερε ότι είχαν γίνει εκ νέου προσπάθεις για διακανονισμό που έπεσαν στο κενό. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε αυθόρμητα από άτομα που βοηθήθηκαν μέσω των πρωτοβουλιών του Κινήματος και η μέχρι στιγμής ανταπόκριση είναι συγκινητική με τις σχετικές ενέργειες να συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE