Κύπρος: Αποχώρησαν 3 Ηθοποιοί – Ποιο το μέλλον της σειράς;

Κύπρος: Αποχώρησαν 3 Ηθοποιοί – Ποιο το μέλλον της σειράς;

Τρεις φαίνεται να είναι οι ηθοποιοί που αποχώρησαν από την σειρά «Άλλα λόγια θκίε παπα» και μιλάμε για τους Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Χριστόφορο Χριστοφόρου και τον Αλέξανδρο Αχτάρ. 

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Όπως πληροφορήσαμε και στο δημοσίευμα της Πέμπτης (24/10) μερικοί από τους ηθοποιούς της σειράς δήλωσαν πως δεν θα συνεχίσουν στα γυρίσματα λόγω καθυστέρησης των οικονομικών απολαβών τους.

https://www.tothemaonline.com/Article/200528/ashhma-nea-gia-kypriakh-seira--aplhrwtoi-oi-hthopoioi--arhisan-diaboyleyseis

Κάποιοι εκ των ηθοποιων που αποχώρησαν ολοκλήρωσαν τις τελευταίες γι’αυτούς σκηνές ενώ κάποιοι άλλοι αρνήθηκαν.

Σε επικοινωνία που είχαμε με ηθοποιό που αποχώρησε μας είπε χαρακτηριστικά ότι δεν πληρώθηκαν καθόλου μέχρι σήμερα για τα γυρίσματα που ξεκίνησαν από τον Ιούλιο.

«Τρεις ολόκληρους μήνες είμαστε απλήρωτοι, δουλεύουμε πολύ σκληρά από τον Ιούλιο. Ο κάθε ηθοποιός της σειράς πήγαινε καθημερινά στο χωρίο Ασκάς όπου γίνονται τα γυρίσματα με δικά του έξοδα. Είμαστε επαγγελματίες αλλά κανένας δεν μπορεί να εργάζεται χωρίς να πληρώνεται», ήταν μερικά από αυτά που μας είπε.

Από την δική της πλευρά η παραγωγή δηλώνει πως η σειρά συνεχίζει κανονικά μέχρι νεωτέρας ενώ μας αποκάλυψαν ότι σύντομα εντάσσονται στο καστ δύο νέοι ηθοποιοί.

Όσον αφορά τους Ηθοποιούς Μαρία Καρασούλα και Πάμπο Χαραλάμπους η αποχώρηση τους έγινε λόγο σεναρίου πριν γίνουν οι υπόλοιπες αποχωρίσεις σύμφωνα πάντα με δηλώσεις της παραγωγής.

Για τους Ηθοποιούς Κωστάκη Κωνσταντίνου και Άννα Μονογίου η παραγωγή μας ενημέρωσε ότι συνεχίζουν κανονικά στη σειρά.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι αν η παραγωγή η το κανάλι παίρνει το μεγάλο μέρος της ευθύνης για την καθυστέρηση πληρωμής των συντελεστών της σειράς

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE