ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 30χρονη για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 30χρονη για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονης για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη της 30χρονης αλλοδαπής έγινε στο εστιατόριο όπου εργαζόταν στην Κάτω Πάφο παρουσιάζοντας πλαστή ταυτότητα Λετονίας.

Η 30χρονη τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενη πρόβαλε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE