ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 30χρονη για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 30χρονη για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονης για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη της 30χρονης αλλοδαπής έγινε στο εστιατόριο όπου εργαζόταν στην Κάτω Πάφο παρουσιάζοντας πλαστή ταυτότητα Λετονίας.

Η 30χρονη τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενη πρόβαλε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE