ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 30χρονη για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 30χρονη για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονης για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη της 30χρονης αλλοδαπής έγινε στο εστιατόριο όπου εργαζόταν στην Κάτω Πάφο παρουσιάζοντας πλαστή ταυτότητα Λετονίας.

Η 30χρονη τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενη πρόβαλε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

Την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της πλειοψηφίας του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την  υπόθεση που συνδέθηκε με το αποκαλούμενο σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων» και το ρεπορτάζ του Al Jazeera, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νομική Υπηρεσία, η οποία διά της Υπεύθυνης Εισαγγελέως Επικοινωνίας, Πωλίνας Ευθυβούλου, τονίζει ότι παρά τον απόλυτο σεβασμό προς τις δικαστικές αποφάσεις, διατηρεί το δικαίωμα διαφωνίας με το περιεχόμενό τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE