ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 30χρονη για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 30χρονη για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονης για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη της 30χρονης αλλοδαπής έγινε στο εστιατόριο όπου εργαζόταν στην Κάτω Πάφο παρουσιάζοντας πλαστή ταυτότητα Λετονίας.

Η 30χρονη τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενη πρόβαλε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE