ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 30χρονη για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 30χρονη για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονης για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη της 30χρονης αλλοδαπής έγινε στο εστιατόριο όπου εργαζόταν στην Κάτω Πάφο παρουσιάζοντας πλαστή ταυτότητα Λετονίας.

Η 30χρονη τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενη πρόβαλε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.