ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος υπό όρους 20χρονος για υπόθεση βιασμού ανήλικης

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος υπό όρους 20χρονος για υπόθεση βιασμού ανήλικης

Eλεύθερος υπό όρους αφέθηκε 20χρονος που τελούσε υπό κράτηση για υπόθεση βιασμού ανήλικης .

Ο 20χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον του καταχωρήθηκε υπόθεση, η οποία παραπέμφθηκε για εκδίκαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο στις 2.12.2019 .

Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο κατηγορούμενος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Επίσης εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού από το να έρχεται σε επαφή 300 μέτρα από την ανήλικη και υπέγραψε προσωπική εγγύηση ύψους 25.000 ευρώ, ενώ απαγορεύτηκε και η διέλευση του από τα οδοφράγματα τα οποία οδηγούν σε μη ελεγχόμενες από την ΚΔ περιοχές. 

Επιπρόσθετα κατέθεσε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ μετρητά ως εγγύηση. 

Ο 20χρονος εκπλήρωσε τους όρους του και αφέθηκε ελεύθερος.  

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης το αδίκημα συνέβη στις 21.10.2019 στην Πάφο με παραπονούμενη 15χρονη αλλοδαπή. 

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE