ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 48χρονο- Προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό άντρα έξω από περίπτερο

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 48χρονο- Προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό άντρα έξω από περίπτερο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 48 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αδίκημα διαπράχθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2019 στην Πόλη Χρυσοχούς έξω από περίπτερο. Εναντίον του 48χρονου που κατάγεται από την Αρμενία, προέκυψε μαρτυρία  και αυτός  συνελήφθη στις 11:35 της Τετάρτης 30/10 στην Πόλη Χρυσοχούς.

Ο παραπονούμενος, που κατάγεται από τη Ρουμανία, κατήγγειλε ότι χωρίς αιτία, ενώ βρισκόταν έξω από το περίπτερο, ο 48χρονος του επιτέθηκε κλωτσώντας τον.

Ακολούθως ο παραπονούμενος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Π. Χρυσοχούς όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός υπέστη κατάγματα στα πλευρά. 

Ανακρινόμενος ο 48χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Στόχος της απόφασης της Kυβέρνησης είναι η διαφύλαξη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, Μαρίνος Μουσιούττας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

BEST OF TOTHEMAONLINE