Βουλή: Κλείδωσαν οι θέσεις-κλειδιά και η Επιτροπή Επιλογής – Το παρασκήνιο και το «Όχι» στον Οδυσσέα
Η Ολομέλεια της Βουλής διόρισε σήμερα Γραμματείς και Κοσμήτορες και εξέλεξε τα μέλη της Επιτροπής Επιλογής.

Μάλιστα, η μια εκ των δύο γιατρών, με επιστολή της στο Υπουργείο Υγείας, κατήγγελλε επίσημα την υπόθεση, ζητώντας διερεύνηση.
Σε δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας, υποστήριξε ότι έδωσε οδηγίες στον ΟΚΥπΥ να πράξει ανάλογα για την υπόθεση.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Υπ.Υγείας: 'Με λυπεί ο εκμηδενισμός που γίνεται τους επαγγελματίες στα δημόσια νοσηλευτήρια'
Η ΠΑΣΥΔΥ ζήτησε επίσης την διερεύνηση των περιστατικών, ενώ τα «έβαλε» με τον υπουργό λέγοντας ότι στοχοποίησε τους γιατρούς του ΤΑΕΠ Πάφου.
Την γραπτή καταγγελία της γιατρού που απέστειλε προς την γενική διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




