ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 44χρονος – Επέστρεψε στο κελί του μετά την περίθαλψη

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 44χρονος – Επέστρεψε στο κελί του μετά την περίθαλψη

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις σε τραύμα που έφερε, μεταφέρθηκε ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στην Έγκωμη.

Ο 44χρονος μεταφέρθηκε από τα κρατητήρια στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Μετά τις εξετάσεις που του έγιναν και την περίθαλψη που έτυχε το τραύμα, ο 44χρονος μεταφέρθηκε πίσω στο κελί του.

Σημειώνεται ότι το τραύμα, δεν φαίνεται να προκλήθηκε από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε την Κυριακή (3/11) στην Έγκωμη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα έφτασε το 2024 η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στη θέρμανση και την ψύξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Κύπρο να καταγράφει επίδοση σημαντικά υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE