ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 44 χρόνος και ο 50 χρόνος

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 44 χρόνος και ο 50 χρόνος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους αναμένεται να οδηγηθούν τη Τρίτη 5/11 τα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στη Λευκωσία. 

Πρόκειται για 44χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Λάρνακας και για 50χρονο κάτοικο της επαρχίας Αμμοχώστου, οι οποίοι συνελήφθησαν τη Δευτέρα 4/11 δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Ο αριθμός των συλλήψεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέβηκε στους τέσσερις, αφού χθες είχαν συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, άλλα δύο πρόσωπα. Πρόκειται για 42χρονο και 43χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν τη Δευτέρα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Στην απόπειρα φόνου τραυματίστηκαν δύο αδέλφια από τη Συρία. Ο ένας, ηλικίας 30 χρόνων, δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι και  η κατάσταση της υγείας περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη. 

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE