ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 44 χρόνος και ο 50 χρόνος

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 44 χρόνος και ο 50 χρόνος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους αναμένεται να οδηγηθούν τη Τρίτη 5/11 τα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στη Λευκωσία. 

Πρόκειται για 44χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Λάρνακας και για 50χρονο κάτοικο της επαρχίας Αμμοχώστου, οι οποίοι συνελήφθησαν τη Δευτέρα 4/11 δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Ο αριθμός των συλλήψεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέβηκε στους τέσσερις, αφού χθες είχαν συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, άλλα δύο πρόσωπα. Πρόκειται για 42χρονο και 43χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν τη Δευτέρα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Στην απόπειρα φόνου τραυματίστηκαν δύο αδέλφια από τη Συρία. Ο ένας, ηλικίας 30 χρόνων, δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι και  η κατάσταση της υγείας περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη. 

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.