ΤΟΥΡΚΙΑ: Επιβεβαίωσε τη σύλληψη αδελφής Μπαγκνταντί

ΤΟΥΡΚΙΑ:  Επιβεβαίωσε τη σύλληψη αδελφής Μπαγκνταντί

Την αδελφή του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Μπαγκνταντί τον οποίο σκότωσαν οι Αμερικανοί τον περασμένο μήνα, την Ρασμιγά Αγόντ, συνέλαβαν οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας στην πόλη Αζέζ της Συρίας, όπως ανακοινώθηκε από Τούρκο αξιωματούχο στα διεθνή πρακτορεία ΑΡ και Ρόιτερς.

 

Ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν επιβεβαίωσε μέσω τουίτερ τη σύλληψη. 

“Η Τουρκία συνεχίζει με όλη την ένταση τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας ανεξάρτητα από την ιδεολογία ή την προέλευσή της. Η σύλληψη της αδελφής Μπαγκνταντί είναι ένα άλλο παράδειγμα της επιχείρησης μας κατά της τρομοκρατίας”, αναφέρει στον λογαριασμό του στο τουίτερ ο Φαχρετίν Αλτούν. 

Τα πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν το βράδυ της Δευτέρας ότι στην πόλη Αζέζ η Τουρκία συνέλαβε την 65χρονη Ρασμιγιά Αγόντ μαζί με τον σύζυγό της, τη νύφη της και τα πέντε της παιδιά. Ανώτατος Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε στο ΑΡ ότι η Αγόντ με την οικογένειά της συνελήφθη σε κοντέινερ στο Αζέζ. Ο ίδιος αξιωματούχος χαρακτήρισε ‘φλέβα χρυσού’ αυτή τη σύλληψη καθώς θα έχουν τη δυνατότητα ενδεχομένως να μάθουν περισσότερα για το Ισλαμικό Κράτος και να συλλάβουν περισσότερους τζιχαντιστές. 

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δραματική παρέμβαση Τραμπ τη νύχτα που «σώθηκε» η εκεχειρία: «Γύρνα πίσω τα αεροπλάνα» είπε στον Νετανιάχου - «Τους ρίξατε όλο σας το οπλοστάσιο»

Η δραματική παρέμβαση Τραμπ τη νύχτα που «σώθηκε» η εκεχειρία: «Γύρνα πίσω τα αεροπλάνα» είπε στον Νετανιάχου - «Τους ρίξατε όλο σας το οπλοστάσιο»

Τον δραματικό διάλογο ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου έφερε απόψε στη δημοσιότητα μία από τις πιο αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές του Ισραήλ, το Channel 13.

BEST OF TOTHEMAONLINE