ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας – Δύο 17χρονες απουσιάζουν από παιδική στέγη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας – Δύο 17χρονες απουσιάζουν από παιδική στέγη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απουσιάζουν από το χώρο διαμονής τους στη Λεμεσό, από χθες 4 Νοεμβρίου, 2019 και ώρα 7 το πρωί οι Hamda Haashi 17 ετών και Caasha Mahamuud επίσης 17 ετών και οι δύο από τη Σομαλία. 

Η Hamda έχει ύψος 1,55μ περίπου, εύσωμη, μελαμψή και η Caasha έχει ύψος 1,55μ περίπου, κάπως εύσωμη και μελαμψή. Και οι δύο φέρουν μουσουλμανική μαντήλα.

 Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805097, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE