ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας – Δύο 17χρονες απουσιάζουν από παιδική στέγη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας – Δύο 17χρονες απουσιάζουν από παιδική στέγη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απουσιάζουν από το χώρο διαμονής τους στη Λεμεσό, από χθες 4 Νοεμβρίου, 2019 και ώρα 7 το πρωί οι Hamda Haashi 17 ετών και Caasha Mahamuud επίσης 17 ετών και οι δύο από τη Σομαλία. 

Η Hamda έχει ύψος 1,55μ περίπου, εύσωμη, μελαμψή και η Caasha έχει ύψος 1,55μ περίπου, κάπως εύσωμη και μελαμψή. Και οι δύο φέρουν μουσουλμανική μαντήλα.

 Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805097, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.