ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Στο Νοσοκομείο για εξειδικευμένες εξετάσεις ο 44χρονος ύποπτος –Μέτρα Αστυνομίας για αντίποινα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Στο Νοσοκομείο για εξειδικευμένες εξετάσεις ο 44χρονος ύποπτος –Μέτρα Αστυνομίας για αντίποινα

Δείγματα για εξειδικευμένες εργαστηριακές αναλύσεις έδωσε ο 44χρονος βασικός ύποπτος για την απόπειρα φόνου που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (03/11) στην Έγκωμη, έξω από το νυκτερινό κέντρο Plus.

Ο λόγος για τον Λ. Παπαλουκά, ο οποίος βάσει μαρτυριών που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, φέρεται να πυροβόλησε εναντίον προσώπων, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 32χρονου Σύρου.

Κατόπιν αιτήματος του δικηγόρου του Παπαλουκά, ο τελευταίος οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης (07/11) στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξετάστηκε από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα. Στην παρουσία της λήφθηκαν και δείγματα (αίματος και ούρων) από τον ύποπτο για διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων. Θυμίζουμε πως ο 44χρονος έχει κάταγμα στο χέρι, το οποίο προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής (03/11) κατά τα συμπλοκή έξω από το νυκτερινό κέντρο.

Βάσει του μέχρι τώρα μαρτυρικού υλικού η θέση του 44χρονου είναι βεβαρημένη και κατά συνέπεια ο δικηγόρος του ενεργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προασπίσει τα συμφέροντα του πελάτη του.

Κατά τη μεταφορά του 44χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αλλά και κατά την εκεί παραμονή του, τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ήταν αισθητά. Πέραν από έντονη αστυνομική παρουσία, έγιναν και άλλες σχετικές ενέργειες. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία έχει λόγους να εξετάζει ενδεχόμενο αντιποίνων από ομοεθνείς του 32χρονου Σύρου. Αυτό αναφέρουν και συγκεκριμένες πληροφορίες.

Να θυμίσουμε, άλλωστε, ότι το βράδυ της Κυριακής (03/11) 20 Σύροι προέβησαν σε εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τον ομοεθνή τους, δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον σοβαρό τραυματισμό του συμπατριώτη τους.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top