ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΚΟΑ στις βραβεύσεις ΚΟΕΑΣ για Ιωάνου, Τραϊκοβιτς, Παρέλλη και Αρτυματά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΚΟΑ στις βραβεύσεις ΚΟΕΑΣ για Ιωάνου, Τραϊκοβιτς, Παρέλλη και Αρτυματά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, η Αντιπροεδρος Καίτη Λουκαϊδου Χατζηκυριάκου, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Λεόντιος Τσέλεπος, Κωστάκης Κουκκουλλής, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Ανδρέας Μυλωνάς και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη παρευρέθηκαν στην τελέτη βραβεύσεων της ΚΟΕΑΣ για τους πρωταθλητές στίβου Κυριάκο Ιωάνου, Μίλαν Τραϊκοβιτς, Απόστολο Παρέλλη, Ελένη Αρτυματά.

-Ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ για την τελετή, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

Σε μια σεμνή τελετή, που είχε, όμως, εκτυφλωτική λάμψη από τα υπέρλαμπρα αστέρια του κυπριακού αθλητικού-στιβικού γαλαξία, η ΚΟΕΑΣ απέτισε τις δέουσες τιμές στην κορυφαία σύγχρονη αθλητική τετράδα μας, την οποία, βάσει των φαεινών και εντυπωσιακών επιτυχιών τους, συγκροτούν οι Κυριάκος Ιωάννου, Μίλαν Τράικοβιτς, Απόστολος Παρέλλης, Ελένη Αρτυματά.

Πρόκειται για αθλητές που έκαναν περήφανη την Κύπρο και την δόξασαν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, στους κορυφαίους αγώνες και επαξίως βραβεύθηκαν με την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση της ΚΟΕΑΣ.

Στον Κυριάκο Ιωάννου απονεμήθηκε η «Χρυσή Νίκη» της ΚΟΕΑΣ, ενώ απονεμήθηκε η «Αργυρή Νίκη» στους Μίλαν Τράικοβιτς, Απόστολο Παρέλλη και Ελένη Αρτυματά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top