Ο ΚΟΑ στις βραβεύσεις ΚΟΕΑΣ για Ιωάνου, Τραϊκοβιτς, Παρέλλη και Αρτυματά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΚΟΑ στις βραβεύσεις ΚΟΕΑΣ για Ιωάνου, Τραϊκοβιτς, Παρέλλη και Αρτυματά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, η Αντιπροεδρος Καίτη Λουκαϊδου Χατζηκυριάκου, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Λεόντιος Τσέλεπος, Κωστάκης Κουκκουλλής, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Ανδρέας Μυλωνάς και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη παρευρέθηκαν στην τελέτη βραβεύσεων της ΚΟΕΑΣ για τους πρωταθλητές στίβου Κυριάκο Ιωάνου, Μίλαν Τραϊκοβιτς, Απόστολο Παρέλλη, Ελένη Αρτυματά.

-Ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ για την τελετή, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

Σε μια σεμνή τελετή, που είχε, όμως, εκτυφλωτική λάμψη από τα υπέρλαμπρα αστέρια του κυπριακού αθλητικού-στιβικού γαλαξία, η ΚΟΕΑΣ απέτισε τις δέουσες τιμές στην κορυφαία σύγχρονη αθλητική τετράδα μας, την οποία, βάσει των φαεινών και εντυπωσιακών επιτυχιών τους, συγκροτούν οι Κυριάκος Ιωάννου, Μίλαν Τράικοβιτς, Απόστολος Παρέλλης, Ελένη Αρτυματά.

Πρόκειται για αθλητές που έκαναν περήφανη την Κύπρο και την δόξασαν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, στους κορυφαίους αγώνες και επαξίως βραβεύθηκαν με την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση της ΚΟΕΑΣ.

Στον Κυριάκο Ιωάννου απονεμήθηκε η «Χρυσή Νίκη» της ΚΟΕΑΣ, ενώ απονεμήθηκε η «Αργυρή Νίκη» στους Μίλαν Τράικοβιτς, Απόστολο Παρέλλη και Ελένη Αρτυματά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE