LIKE ONLINE

GAME OF THRONES: Πάρτε βαθιά ανάσα – Έρχεται το νέο prequel που θα καθηλώσει ξανά το κοινό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

GAME OF THRONES: Πάρτε βαθιά ανάσα – Έρχεται το νέο prequel που θα καθηλώσει ξανά το κοινό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπορεί ο 8ος κύκλος του Game of Thrones, να άφησε μια γλυκόπικρη γεύση και κυρίως απογοήτευση στο κοινό, τόσο για το ότι τελείωσε μια 10ετή σειρά γεμάτη δράση, αγωνία και ίντριγκα, όσο και για τον τρόπο που τελείωσε.

Λοιπόν, η HBO δεν μας έχει εγκαταλείψει. Αρχικά όλοι ξέραμε πως ετοιμάζεται ένα prequel εν ονόματι Bloodmoon ή The Long Night , με πλοκή που θα ξεκινά 1000 χρόνια πριν τα γεγονότα του βιβλίου Ice and Fire του George R.R. Martin.

Αντ΄ αυτού, η  HBO ετοιμάζει μια ακόμα spin off σειρά του Game of Thrones, όπου σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η σειρά θα διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς που έκανε πρεμιέρα το 2011, εξιστορώντας τις περιπέτειες της οικογένειας Targaryen.

H spin off σειρά θα είναι εμπνευσμένη από το νέο (σχετικά) βιβλίο του Martin, Fire & Blood, που αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Targaryen, ξεκινώντας από την κατάκτηση των Επτά Βασιλείων από τον Aegon τον Α΄ και συνεχίζοντας με τα κατορθώματα των Aenys, Maegor και Jaehaerys. Ο Martin σκοπεύει να εκδώσει κάποια στιγμή και τον δεύτερο τόμο του Fire & Blood, αλλά όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει συνήθως με τον συγγραφέα και τα βιβλία του (από το 2011 περιμένουμε το The Winds of Winter).

Σύμφωνα με τις πηγές του The Hollywood Reporter, το HBO θα παραγγείλει τον πιλότο αυτής της σειράς, αντί για τον πιλότο της ιδέας που είχε αναπτύξει ο σεναριογράφος Bryan Cogman, ο οποίος αποχώρησε από το πρότζεκτ λίγο καιρό πριν για να ασχοληθεί με το τηλεοπτικό prequel του Lord of the Rings. Ο Martin θα γράψει το σενάριο της σειράς μαζί με τον Ryan Condal (Colony).

Φυσικά το HBO έχει στα σκαριά διάφορα ακόμα spin offs, με δεδομένο όμως ότι υπάρχουν ήδη καταγεγραμμένες οι ιστορίες των Targaryen στο Westeros, έστω και ως ένα σημείο, η υλοποίηση αυτής της σειράς, εφόσον αρέσει ο πιλότος, μοιάζει αρκετά πιθανή. Ήδη από το περιεχόμενο του βιβλίου Fire & Blood έχουμε μάθει αρκετά στοιχεία για θέματα που μας απασχόλησαν κατά τη διάρκεια προβολής της σειράς Game of Thrones, όπως η ακριβής προέλευση των αυγών της Daenerys

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top