Ο νεαρός, που «ήθελε να μάθει» πως λειτουργεί η Ευρωβουλή και η πολιτική, γενικότερα. Δεν γνωρίζουμε πώς νιώθουν όλοι εκείνοι σήμερα, όταν βλέπουν τον «εκλεκτό» τους, να συναγελάζεται με τον εγκάθετο της Άγκυρας, στο γραφείο του, στα κατεχόμενα. Ενώ ο Ευρωβουλευτής, απουσίαζε από τη συγκλονιστική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Επιτροπή LIBE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την κατάθεση της Χαρίτας Μάντολες για τους αγνοούμενους, της γυναίκας σύμβολο για το δράμα της Κύπρου, ο Φειδίας Παναγιώτου, έσπευσε στα κατεχόμενα για να πάρει συνέντευξη από τον Ερσίν Τατάρ. Η κατάσταση με τον συγκεκριμένο Ευρωβουλευτή, όλο και χειροτερεύει και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει από τον κατήφορο που οδηγεί με τις πράξεις του, την Κυπριακή Δημοκρατία.
Τόσο εμείς ως πολίτες όσο απογοητευμένοι και αν νιώθουμε από το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, όσο και τα ίδια τα κόμματα, είμαστε υπεύθυνοι, για τις επιλογές μας.
Τη μεγαλύτερη ευθύνη ωστόσο, φέρουν τα πολιτικά κόμματα στον τόπο μας, που δεν αντιλήφθηκαν, ούτε έλαβαν τα μηνύματα των τελευταίων εκλογών, κινούμενα μέσα στον δικό τους μικρόκοσμο και σε προσωπικές ατζέντες.
Και αν κάποιοι κομματάρχες πιστεύουν ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, θα «σώσουν το τομάρι τους» βάζοντας στα ψηφοδέλτια «Φειδίες», είναι βαθιά νυχτωμένοι και εκτίθενται.
ΕΓ