Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, χθες γύρω στις 8.30μ.μ. λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για παιδί ηλικίας 22 μηνών, το οποίο μεταφέρθηκε σε κλινική στη Λεμεσό, με εγκαύματα.
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το παιδί υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού στις παλάμες και στα πέλματα, εκδορές στο κεφάλι, ενώ φέρει σημάδια παραμέλησης. Η κατάσταση της υγεία του κρίνεται ως σοβαρή, εκτός κινδύνου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Οι οικείοι του παιδιού, έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 31 και 35 ετών.
Τα άλλα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας, παραλήφθηκαν από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




