ΚΟΣΜΟΣ

Συσκέψεις Ακιντζί με ακαδημαϊκούς και τα μέλη της ομάδας του ενόψει τριμερούς

Συσκέψεις Ακιντζί με ακαδημαϊκούς και τα μέλη της ομάδας του ενόψει τριμερούς

Την προετοιμασία για την τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου συνεχίζει ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος συσκέφθηκε με την διαπραγματευτική του ομάδα και με ακαδημαϊκούς.
 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανακοίνωση του «προεδρικού» αναφέρεται ότι ο κ. Ακιντζί συνεχίζει την προετοιμασία με τα μέλη της διαπραγματευτικής του ομάδας, ενώ για διάφορες πτυχές συναντάται με διαφορετικούς ακαδημαϊκούς, χωρίς να δίδονται περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό.
 
Στην ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι ο Μουσταφά Ακιντζί θα συναντηθεί με την ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ στις 16 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί. Αναφέρεται επίσης ότι μετά την συνάντηση με την κ. Λουτ θα ενημερώσει τους αρχηγούς των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων και θα αξιολογήσουν την κατάσταση.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο συνάντηση με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο «υπουργός εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι στις 9 Νοεμβρίου, το Σάββατο, στην Αντάλια της Τουρκίας, στο περιθώριο της 24ης Υπουργικής Συνόδου του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας. Ο κ. Τσαβούσογλου έγραψε στον λογαριασμό του στο Τουίτερ ότι αξιολόγησε με τον κ. Οζερσάι τις σχέσεις Τουρκίας – ψευδοκράτους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top