Συνάντηση Μιχαηλίδη με τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης (PICS)

Συνάντηση Μιχαηλίδη με τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης (PICS)

Ενημέρωση από τον ΚΟΑ:

«Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, συναντήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 στα γραφεία του ΚΟΑ με τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης, Πανίκο Αρχοντίδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία και πιο συγκεκριμένα για τα προσόντα των εκπαιδευτών σωματικής διάπλασης και fitness στις ιδιωτικές σχολές γυμναστικής.

Εκ μέρους του ΚΟΑ στη συνάντηση παρέστησαν επίσης οι λειτουργοί ελέγχου ιδιωτικών σχολών γυμναστικής Δέσποινα Γεωργιάδου και Μιχάλης Τερεζόπουλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

1η Οκτωβρίου: 65 χρόνια Κυπριακής Ανεξαρτησίας – Το ιστορικό και τι γιορτάζουμε σήμερα

1η Οκτωβρίου: 65 χρόνια Κυπριακής Ανεξαρτησίας – Το ιστορικό και τι γιορτάζουμε σήμερα

Η 1η Οκτωβρίου 1960 Γιορτάζεται σήμερα επίσημα ως η ημέρα ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κύπρου, ωστόσο η Κύπρος απέκτησε την Ανεξαρτησία της στις 16 Αυγούστου ενώ η 1η Οκτωβρίου ορίστηκε αργότερα για να εορτάζεται η Ανεξαρτησία. Η επέτειος εορτάζεται με ειδικές εορτές στα σχολεία την μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιείται στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE