Αριστοτέλους: Οχι μόνο είναι καλύτερα αλλά πόζαρε και με πρώην της

Αριστοτέλους: Οχι μόνο είναι καλύτερα αλλά πόζαρε και με πρώην της

DATA[

Ειναι λεπτά θέματα τόσο της υγείας όσο και τα προσωπικά.

Ωστόσο σε αυτή τη φάση η Χριστιάνα Αριστοτέλους, δεν εμφανίστηκε για 3 μέρες στην εκπομπή της «Με αγάπη Χριστιάνα», μιας και την ταλαιπωρούσε γαστρεντερίτιδα.

Απο την αλλη το Σάββατο (24/11) βρέθηκε σε πολυκατάστημα για live link με το ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται.

Και δε δίστασε να φωτογραφηθεί παρέα μα τον Γιώργο Ρούσσο, πρώην σύντροφο της. Βέβαια και οι δυο ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους φτιάχνοντας την δική τους οικογένεια.

Οπως φαίνεται διατηρούν άριστες σχέσεις και δεν είχαν πρόβλημα να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό μαζί.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE