ΠΑΦΟΣ: Όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες

ΠΑΦΟΣ: Όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες

Στις φλόγες τυλίχτηκε στις 20:25 το βράδυ της Δευτέρας όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε οικόπεδο στην περιοχή της εκκλησίας Παντάνασσας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου για την κατάσβεση της φωτιάς.

Η φωτιά κατασβήστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα ωστόσο προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. 

Στο σημείο κλήθηκαν περιπολικά της Αστυνομίας, μέλη της οποίας διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες πρόκλησης της φωτιάς. 

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από χόρτα και στη συνέχεια να επεκτάθηκε στο όχημα που ανήκει σε αλλοδαπό. 

Σημειώνεται πως η περιοχή θα παραμείνει υπό φρούρηση όλο το βράδυ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.