ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα… ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ αλλά τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ με Περέιρα!

Τα… ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ αλλά τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ με Περέιρα!

Ο Απόλλωνας, επικράτησε με 1-0 της Δόξας στο Μακάρειο, στο ματς που «έκλεισε» τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος φτάνοντας στους 14 βαθμούς, πιάνοντας της Νέα Σαλαμίνα, και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής την ΑΕΛ και την ΑΕΚ (έχει 1 βαθμό λιγότερο). Αντίθετα, η ομάδα της Κατωκοπιάς παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με 3 πόντους. Ο Περέιρα στο 9′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Από ένα δοκάρι είχαν αμφότερες οι ομάδες.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βρήκε στόχο στην πρώτη φάση του αγώνα. Ο Πέδρο, στο 9′, έκανε το παράλληλο γύρισμα, και ο Περέιρα από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με αριστερό πλασέ κάνοντας το 1-0.

Ο Απόλλωνας συνέχισε να είναι καλύτερος και στο 14′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Πέδρο βρήκε τον Γιαννιώτα που έκανε το πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο η μπάλα έφυγε μόλις έξω από την εστία του Γκρεμσλ.

Ο Ελλαδίτης, ξανά στο 21′ έχασε μεγάλη, μοναδική ευκαιρία. Βγήκε μόνςο απέναντι από τον Γκρεμσλ, μπήκε στην περιοχή, ωστόσο το πλασέ που έκανε πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αυστριακού.

Δεν έλεγε να… κοπάσει ο επιθετικός μονόλογος των κυανόλευκων, και στο 25′ ο Αγκίρε στάθηκε άτυχος, καθώς το δυνατό συρτό του σουτ βρήκε στο δοκάρι και «έσωσε» τη Δόξα.

Έτσι, το 1-0 «έκλεισε» το πρώτο 45λεπτο.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, η Δόξα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη. Ο Μπόλιεβιτς στο 56′ έκανε το σουτ, όμως ο Μολ δεν ανησύχησε, καθώς η μπάλα πέρασε ψηλά έξω. Στο 61′ ο Λουίς Κάρλος μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο Γιούστε έβαλε το σώμα και απέτρεψε τον κίνδυνο για τον Απόλλωνα.

Οι γηπεδούχοι, έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, στο 67′ αλλά το δυνατό σουτ του Παπαφώτη εκτός περιοχής, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μολ. Στο 72′ ο Ενσούε μπήκε στην περιοχή έκανε το γύρισμα αλλά κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 75′ ο Πίττας έκανε το σουτ, με τον Γκρεμσλ να πέφτει και να μαζεύει.

Στο 87′ η ομάδα του Ερανοσιάν, απείλησε εκ νέου, όμως οι αμυντικοί του Απόλλωνα έδιωξαν προ της γραμμής.

Στο 90+2′ ο Αγκίρε έκανε το πλασέ, ο Γκρεμσλ έδιωξε με τα πόδια και ο Γκακπέ σε δεύτερο χρόνο δεν μπόρεσε από κοντά να πετύχει το γκολ, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το 1-0, έμεινε μέχρι το τέλος και ο Απόλλωνας έφτασε τους 14 βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Νέα Σαλαμίνα την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική. Η Δόξα παρέμεινε «κολλημένη» στον πάτο της βαθμολογίες με 3 βαθμούς.

Δόξα (Ερανοσιάν): Γκρεμσλ, Ντερβίτ, Ζε Βαλέντε (66′ Μπραμπίλια), Παπαφώτης, Λουίς Κάρλος (66′ Ίταλο), Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Χαραλάμπους, Μέσκα, Μιντίκκης (34′ Τραϊτσέφσκι), Χριστοφή

Στον πάγκο: Παρασκευάς, Φιντέλις, Φασουλιώτης, Μιχαήλ

Απόλλωνας (Αυγουστή): Μολ, Πέδρο, Γιούστε, Σάλαϊ, Αγκίρε, Χάμπος, Σακέτι, Περέιρα (77′ Σαρδινέρο), Γιαννιώτας (67′ Πίττας), Γκαπέ, Ζελάγια (58′ Ενσούε)

Στον πάγκοΔημητρίου, Αντωνιάδης, Βασιλείου, Μάρκοβιτς, Μ΄Mπιντά, Καρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαραλάμπους, Παπαφώτης / Ζοάο Πέδρο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top