ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Φοράει τα χειμωνιάτικα του ο καιρός – Πρόγνωση μέχρι τις 29 Νοεμβρίου

Τμ. Μετεωρολογίας: Φοράει τα χειμωνιάτικα του ο καιρός – Πρόγνωση μέχρι τις 29 Νοεμβρίου

Χαµηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή, µέχρι το βράδυ της Τετάρτης, ενώ στη συνέχεια αναµένεται ασθενής ψηλή πίεση.

Την Τρίτη 26/11, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, αλλά το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ και τοπικά, στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, ισχυροί 5 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νότιοι ως νοτιοδυτικοί και τοπικά µέχρι δυτικοί, γενικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα παράλια, τοπικά στα ορεινά ή και σε καταιγίδα, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και τα νότια θα καταστεί σταδιακά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα δυτικά και τα νότια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 27/11 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κατά διαστήµατα. Την Πέµπτη 28/11 και την Παρασκευή 29/11, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τετάρτη 27/11, γιά να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ στη συνέχεια θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

 Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top