ΛΕΜΕΣΟΣ: Τσάκωσαν επαγγελματίες ληστές – Εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον του ενός από τον Απρίλιο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τσάκωσαν επαγγελματίες ληστές – Εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον του ενός από τον Απρίλιο

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, μέλη του ΟΠΈ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο 46χρονος με συνοδηγό τον 39χρονο.

Εναντίον του 46χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου που διαπράχθηκε στις 6/5/2019 στη Λεμεσό, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, ένα λιβέρι, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, μία φωτογραφική μηχανή και αριθμός κοσμημάτων, τα οποία ο 39χρονος φέρεται να ανέφερε ότι του ανήκουν και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.     

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE