ΛΕΜΕΣΟΣ: Τσάκωσαν επαγγελματίες ληστές – Εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον του ενός από τον Απρίλιο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τσάκωσαν επαγγελματίες ληστές – Εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον του ενός από τον Απρίλιο

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, μέλη του ΟΠΈ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο 46χρονος με συνοδηγό τον 39χρονο.

Εναντίον του 46χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου που διαπράχθηκε στις 6/5/2019 στη Λεμεσό, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, ένα λιβέρι, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, μία φωτογραφική μηχανή και αριθμός κοσμημάτων, τα οποία ο 39χρονος φέρεται να ανέφερε ότι του ανήκουν και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.     

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE