ΛΕΜΕΣΟΣ: Τσάκωσαν επαγγελματίες ληστές – Εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον του ενός από τον Απρίλιο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τσάκωσαν επαγγελματίες ληστές – Εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον του ενός από τον Απρίλιο

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, μέλη του ΟΠΈ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο 46χρονος με συνοδηγό τον 39χρονο.

Εναντίον του 46χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου που διαπράχθηκε στις 6/5/2019 στη Λεμεσό, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, ένα λιβέρι, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, μία φωτογραφική μηχανή και αριθμός κοσμημάτων, τα οποία ο 39χρονος φέρεται να ανέφερε ότι του ανήκουν και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.     

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE