GNTM–Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που προηγείται στον τελικό -VIDEO

GNTM–Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που προηγείται στον τελικό -VIDEO

Μια αποκάλυψη έκανε η Κλεοπάτρα Πατλάκη το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε ποια είναι η παίκτρια που προηγείται στον τελικό του GNTM.

Να θυμίσουμε, πως τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου έχουν πραγματοποιηθεί και τόσο οι κοπέλες με την κριτική επιτροπή όσο και οι τηλεθεατές περιμένουν να μάθουν ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Έτσι λοιπόν, η τελική τριάδα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα Μαρία Ηλιάδα και η Κέισι Μίζιου.

Αυτή που έχει το προβάδισμα είναι η Κάτια και στην δεύτερη θέση βρίσκεταΥΟΘι η Άννα Μαρία με -1 βαθμό και στην τρίτη η Κέισι με -2 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.