ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόκριση του Αστέρα στην παράταση σε ματς – ΘΡΙΛΕΡ!

Πρόκριση του Αστέρα στην παράταση σε ματς – ΘΡΙΛΕΡ!

Σ΄ ένα ματς – θρίλερ με τέσσερα γκολ στην παράταση, ο Αστέρας με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ιγκλέσιας (2 γκολ) πήρε τη νίκη και την πρόκριση (3-2) απέναντι στον μαχητικό Πλατανιά. Πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό οι παίκτες των φιλοξενούμενων.

Ο Πλατανιάς διεκδίκησε την πρόκριση και κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί το παιχνίδι έγινε… ροντέο με τις εναλλαγές στο σκορ να είναι συνεχόμενες και τελικά ο Αστέρας, παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (1-2 στο 102¨) πήρε τη νίκη με 3-2 με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ιγκλέσιας, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα ο Πλατανιάς κέρδισε το πέναλτι, ο Λουκίνας δεν αστόχησε και έβαλε… φωτιά στην πρόκριση.

Ο Πλατανιάς ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και φαινόταν αποφασισμένος να διεκδικήσει την πρόκριση στα… ίσα.

Στο 18ο λεπτό του αγώνα ο Πλατανιάς έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0, με τον Μιχαήλ να αποκρούει το τετ α τετ.

Μόλις 8 λεπτά αργότερα ο Αστέρας έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 1-1. Συγκεριμένα, ο Μπελόκ βγήκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Μάντζαρη.

Πανέμορφη ενέργεια του Καραγκούνη , ο οποίος συνέκλινε προς τα μέσα, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Μιχαήλ στο 30ο λεπτό του αγώνα. Δύο λεπτά αργότερα ο Ματέος μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του ήταν πολύ άστοχο.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρεβιθόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά αστόχησε στο τετ α τετ. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 58΄, με την κεφαλιά του Ινγκλέσιας να περνάει μόλις άουτ.

Στο 72΄ ο Αστέρας έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Ορτέγκα να κάνει την προβολή ολομόναχος, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Οι 3 αλλαγές του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν άρδην την εικόνα των γηπεδούχων.

Ο Φερνάντεθ με καρφωτή κεφαλιά τράνταξε το δοκάρι του Μάντζαρη και ο Αστέρας απώλεσε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία.

Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει αλλά όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση.

Στο 91΄ ο Αστέρας έχασε άλλη μια ευκαιρία, με τον Φερνάντεθ να κάνει το γύρισμα αλλά τον Χαουρέγκι να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο πρώτο λεπτό της παράτασης ο Αστέρας λυτρώθηκε με γκολ του Ιγκλέσιας, μετά από τραγικό λάθος του Μάντζαρη, ο οποίος έχασε μέσα από τα χέρια του την μπάλα.

Ενώ όλα έδειχναν ότι όλα ότι ο Αστέρας είχε κλειδώσει την πρόκριση, στο 102΄ ο Πλατανιάς με κεφαλιά του Μπιανκόνι έκανε το 1-2 μέσα στην Τρίπολη και έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης.

Στο 23 ο λεπτό της παράτασης ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι και ο Ιγκλέσιας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 3ο γκολ με τον Φερνάντεθ και πήραν τη νίκη με 3-2 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Άστέρας Τρίπολης: Μιχαήλ, Παναγιώτου(46΄ Κώτσιρας), Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο(103΄Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Αντζουλάς(46΄ Καπίγια), Μπελόκ, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46΄Φερνάντεθ), Μαρτίνεθ.

Πλατανιάς: Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Κωστίκος (61΄Νίλι), Παπουτσογιαννόπουλος (86΄Μπιανκόνι), Ντος Σάντος, Λουκίνας, Αμπντούλ Ραχμαν, Σμυρλάκης (81΄Ταρίκ).

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top