ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις Κεντρικές Φυλακές τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο ο 50χρονος –‘Δικαίωση’ φώναξε συγγενής του αδικοχαμένου Παναγιώτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις Κεντρικές Φυλακές τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο ο 50χρονος –‘Δικαίωση’ φώναξε συγγενής του αδικοχαμένου Παναγιώτη

Υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την έναρξη της δίκης του θα παραμείνει ο 50χρονος Ρώσος επιχειρηματίας, κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου, που κατηγορείται για το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου από τη Λεμεσό.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Η σχετική απόφαση της Δικαστού που δεν αποδέχθηκε το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης προκειμένου ο πελάτης του να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από συγγενείς του Ελληνοκύπριου θανόντα.

‘Δικαίωση’ αναφώνησε ένας εκ των συγγενών του αδικοχαμένου Παναγιώτη, μόλις άκουσε την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Σε βάρος του 50χρονου έγινε καταχώρηση υποθέσεως με την πρώτη δικάσιμο να ορίζεται για τις 31/03/2020. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία και συγκεκριμένα, ότι λόγω αμελούς οδήγησης προκάλεσε το θανατηφόρο με θύμα τον 27χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE