ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις Κεντρικές Φυλακές τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο ο 50χρονος –‘Δικαίωση’ φώναξε συγγενής του αδικοχαμένου Παναγιώτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις Κεντρικές Φυλακές τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο ο 50χρονος –‘Δικαίωση’ φώναξε συγγενής του αδικοχαμένου Παναγιώτη

Υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την έναρξη της δίκης του θα παραμείνει ο 50χρονος Ρώσος επιχειρηματίας, κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου, που κατηγορείται για το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου από τη Λεμεσό.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Η σχετική απόφαση της Δικαστού που δεν αποδέχθηκε το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης προκειμένου ο πελάτης του να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από συγγενείς του Ελληνοκύπριου θανόντα.

‘Δικαίωση’ αναφώνησε ένας εκ των συγγενών του αδικοχαμένου Παναγιώτη, μόλις άκουσε την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Σε βάρος του 50χρονου έγινε καταχώρηση υποθέσεως με την πρώτη δικάσιμο να ορίζεται για τις 31/03/2020. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία και συγκεκριμένα, ότι λόγω αμελούς οδήγησης προκάλεσε το θανατηφόρο με θύμα τον 27χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE