ΛΕΜΕΣΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ήταν σε πάρτι και «τα έπινε» ο Ρώσος- «Δεν μπορούσε να οδηγήσει» - Θέλει να αφεθεί ελεύθερος

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ήταν σε πάρτι και «τα έπινε»  ο Ρώσος- «Δεν μπορούσε να οδηγήσει» - Θέλει να αφεθεί ελεύθερος

Σε πάρτι βρισκόταν ο 50χρονος Ρώσος λίγες ώρες πριν προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Αυτό αναφέρθηκε ως μαρτυρία στο Δικαστήριο Λεμεσού, όπου ο 50χρονος Ρώσος, καλοντυμένος, παρακολουθεί ανέκφραστος τη διαδικασία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία φαίνεται να είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα φίλοι του να αντιληφθούν ότι δεν είναι σε θέση να οδηγήσει. Τον έβαλαν, μέσα στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σπίτι του, ωστόσο ο 50χρονος πήρε τα κλειδιά δεύτερου οχήματος, με τα αποτελέσματα να είναι γνωστά. Ένα παλληκάρι 27 ετών νεκρό και γύρω από τον 50χρονο στο Δικαστήριο μαυροφορεμένοι συγγενείς.

Φιλότιμες είναι οι προσπάθειες του συνηγόρου υπεράσπισης του 50χρονου να πείσει την «έδρα» ότι ο πελάτης του πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, αναφερόμενες σε παλαιότερες περιπτώσεις, με την Εισαγγελέα να ζητά την παραμονή του στη φυλακή γιατί ενδέχεται να διαφύγει σε μη ελεγχόμενα από τη Δημοκρατία σημεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.