Βρήκε δουλειά ο Μάρκος Παγδατής – Το νέο επαγγελματικό του βήμα

Βρήκε δουλειά ο Μάρκος Παγδατής – Το νέο επαγγελματικό του βήμα

Λίγους μήνες μετά την απόσυρσή του από τα court και μερικές βδομάδες μετά την κατάκτηση τίτλου ως βετεράνος, ο Κύπριος αντισφαιριστής ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Όπως ανακοινώθηκε ο Μάρκος, ξεκινά ως coach και είναι το νέο μέλος της προπονητικής ομάδας σε μια από τις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο.

Πρόκειται για την Ελίνα Σβιτόλινα, νούμερο 6 στον κόσμο που με την καθοδήγηση του Μάρκου Παγδατή, βάζει στόχο την κατάκτηση ενός Grand Slam.

Τόσο ο Μάρκος, όσο και η 25χρονη Ουκρανή ανακοίνωσαν μέσω των social media τη συνεργασία τους, με τον 35χρονο Κύπριο να γράφει: ««Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο στην ζωή μου και ανυπομονώ να προπονήσω την Elina Svitolina μαζί με τον Andre Bettles. Θέλω να ευχαριστήσω την Elina για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Πάμε δυνατά για το 2020».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE