Η Ρωσία απελαύνει Γερμανούς διπλωμάτες σε αντίποινα για απέλαση Ρώσων

Η Ρωσία απελαύνει Γερμανούς διπλωμάτες σε αντίποινα για απέλαση Ρώσων

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι απελαύνει δύο Γερμανούς διπλωμάτες από τη Μόσχα ως αντίποινα για την κίνηση του Βερολίνου να απελάσει την περασμένη εβδομάδα δύο Ρώσους διπλωμάτες.
 

Η Γερμανία ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα τις απελάσεις των δύο Ρώσων διπλωματών αποδίδοντάς τις στην άρνηση, όπως είπε, της Μόσχας να συνεργασθεί στην έρευνα για τον φόνο στις 23 Αυγούστου ενός 40χρονου τσετσενικής καταγωγής Γεωργιανού μέρα μεσημέρι σε πάρκο στο κέντρο του Βερολίνου.
 
Οι Γερμανοί εισαγγελείς υποψιάζονται ρωσική ή τσετσενική ανάμιξη στον φόνο. Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας κάλεσε σήμερα τον Γερμανό πρεσβευτή στη Μόσχα, εξέδωσε επίσημη διαμαρτυρία για τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών και έδωσε στους δύο Γερμανούς διπλωμάτες προθεσμία επτά ημερών για να εγκαταλείψουν τη χώρα, γνωστοποίησε το εν λόγω υπουργείο με ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE