ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπιασε τον διαρρήκτη στο σπίτι του και τον παρέδωσε στην Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπιασε τον διαρρήκτη στο σπίτι του και τον παρέδωσε στην Αστυνομία

Πρόσωπο ηλικίας 41 ετών, συνελήφθη την Τρίτη 17/12, και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα. 

Ο δράστης έγινε αντιληπτός και περιορίστηκε από τον 30χρονο ιδιοκτήτη της κατοικίας μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, κλάπηκε περιουσία αξίας 1.550 ευρώ περίπου.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 41χρονος είναι απαγορευμένος μετανάστης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE