ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπιασε τον διαρρήκτη στο σπίτι του και τον παρέδωσε στην Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπιασε τον διαρρήκτη στο σπίτι του και τον παρέδωσε στην Αστυνομία

Πρόσωπο ηλικίας 41 ετών, συνελήφθη την Τρίτη 17/12, και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα. 

Ο δράστης έγινε αντιληπτός και περιορίστηκε από τον 30χρονο ιδιοκτήτη της κατοικίας μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, κλάπηκε περιουσία αξίας 1.550 ευρώ περίπου.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 41χρονος είναι απαγορευμένος μετανάστης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Δραματικές ήταν οι εξελίξεις κατά την 8η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί να αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, όπως σε μαρίνα του Ντουμπάι. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE