ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Υγεία, οικονομία και εκκλησία συζητά ο κυπριακός Τύπος

Υγεία, οικονομία και εκκλησία συζητά ο κυπριακός Τύπος

Υγεία, οικονομία, εκκλησία και η παρουσία των δύο ηγετών χθες βράδυ στην εκδήλωση της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Παιδεία, την οποία χαιρέτισαν και οι δύο. Αναφορά γίνεται επίσης στην χρήση του παράνομου αεροδρομίου στο κατεχόμενο Λευκοίνοικο από τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Η «Αλήθεια» με τίτλο «’Ο φίλος μου ο Μουσταφά’ – ‘Ο φίλος μου ο Νίκος’» γράφει για συνάντηση δύο φίλων από τα όμορφα παλιά – όπως γράφει η εφημερίδα – αναφερόμενη στην παρουσία των δύο ηγετών χθες σε συνέδριο για το δικοινοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Imagine. Αλλού γράφει για οργή του Προέδρου της Δημοκρατίας για την γραφειοκρατεία ζητώντας onestopshop ώστε να εκδίδονται άδειες οικοδόμησης σε μία μέρα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ξεκινούν αύριο οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για τα ενυπόθηκα ακίνητα.

Ο «Πολίτης» με τίτλο «Τροπάριο σχίσματος στην Εκκλησία Κύπρου» γράφει ότι τρεις Μητροπολίτες απαντούν με «κυριλλική» γραφή στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρο για την Ουκρανική εκκλησία και τίθενται καθαρά στο πλευρό της Ρωσίας, κι αυτοί είναι οι Μητροπολίτες Λεμεσού, Κύκκου και Ταμασού. Σε άλλο θέμα γράφει ότι μήνυμα ειρήνης έστειλα χθες οι Αναστασιάδης και Ακιντζί και μίλησαν σαν δύο φίλοι στην δικοινοτική εκπαιδευτική εκδήλωση. Αλλού γράφει για πολύωρη επιχείρηση απεγκλωβισμού 54χρονου εργάτη σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην Λεμεσό ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τόνους χώματος.

Ο «Φιλελεύθερος» με τίτλο «Κοντά σε συμφωνία με κλινικές» γράφει ότι ο ΟΑΥ πρότεινε εγγύηση τριών ετών στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια για να ενταχθούν στο ΓεΣΥ, καθώς και ότι οι ειδικοί γιατροί είναι αναστατωμένοι για αλλαγές στις αποζημιώσεις τους. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην πλατεία Ελευθερίας και γράφει ότι άργησε 2140 μέρες και πως είναι το όνειρο που έγινε εφιάλτης. Αλλού γράφει ότι με ικανοποίηση έγινε αποδεκτή η επίσημη ανακοίνωση της Κομισιόν για την παράταση της φορολογίας χωρητικότητας που εφαρμόζει η Κύπρος.

Η «Χαραυγή» με τίτλο «Μαζικοποιούνται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί» γράφει ότι αύριο θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι πλειστηριασμοί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας που αφορούν και τις πρώτες εκποιήσεις από τις τράπεζες και τις εταιρείες εξαγοράς με αυτόν τον τρόπο, ενώ θα ακολουθήσου και τρεις συνολικά δημοπρασίας. Σε άλλο θέμα γράφει ότι κοντά σε συμφωνία βρίσκονται ΟΑΥ – ΠΑΣΙΝ για τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια. Αλλού γράφει ότι τελευταία είναι η Κύπρος στην εφαρμογή της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Η αγγλόφωνη «Cyprus Mail» με τίτλο «Οργή για την προσγείωση drones στο βορρά» γράφει ότι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας παρέχουν στήριξη στα τουρκικά πλοία που βρίσκονται γύρω από την Κύπρο. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην παρουσία των δύο ηγετών χθες βράδυ στην δικοινοτική εκδήλωση για την παιδεία όπου 100 εκπαιδευτικοί έδωσαν το παρών τους. Αλλού αναφέρεται στις πρόσφατες εκλογές στην Βρετανία και το πώς κέρδισε ο Μπόρις Τζόνσον το εκλογικοί στοίχημα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top