LIFESTYLE

Τέλος η «παραδοσιακή βραδιά» από το SIGMA – H Άντρη Καραντώνη βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Τέλος η «παραδοσιακή βραδιά» από το SIGMA – H Άντρη Καραντώνη βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Η εταιρία Galinis Production που έχει τα δικαιώματα της »παραδοσιακής βραδιάς» αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η εταιρία παραγωγής δέχθηκε πρόταση για να μεταφέρει την «Παραδοσιακή Βραδιά», από τα υπόλοιπα κανάλια ΑΝΤ1, Αlpha, ΡΙΚ και Omega.

Το ThemaOnline (lifenewscy), επικοινώνησε με την παρουσιάστρια της εκπομπής Άντρη Καραντώνη και όπως μας δήλωσε ακόμα βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τον σταθμό αλλά και με την εταιρία παραγωγής, και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ακολουθήσει την εταιρία παραγωγής και την «Παραδοσιακή βραδιά» στη νέα της τηλεοπτική στέγη ή αν θα παραμείνει στο κανάλι του Sigma με νέα εκπομπή.

Όπως μας πληροφόρησε και η ίδια οι σχέσεις της με το Sigma είναι άψογες και πως το τέλος της «Παραδοσιακής Βραδιάς» από το κανάλι είναι καθαρά απόφαση της εταιρίας παραγωγής.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το τελευταίο γύρισμα για την «Παραδοσιακή Βραδιά» έγινε την Πέμπτη (19/12), όπου ανακοίνωσαν και το τέλος της εκπομπής από το κανάλι και θα προβληθεί στην τηλεόραση το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top