Έπιασε 30αρι με ΠΕΝΤΑΡΑ και περιμένει δώρο… Χριστουγέννων!

Έπιασε 30αρι με ΠΕΝΤΑΡΑ και περιμένει δώρο… Χριστουγέννων!

Η Ανόρθωση ήταν επιβλητική κόντρα στην ΕΝΠ και επικράτησε με 5-1 πατώντας ξανά κορυφή με 30 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ για να μάθει αν θα κάνει Χριστούγεννα στο… ρετιρέ.

 

Κακή εμφάνιση από την ΕΝΠ που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να γίνει ανταγωνιστική.Διαβάστε όλοκληρο το κείμενο στο THEMASPORTS

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE