Ανακοίνωσε την πρόσληψη Μπάγεβιτς για προπονητή!

Ανακοίνωσε την πρόσληψη Μπάγεβιτς για προπονητή!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της εθνικής Βοσνίας και η επιλογή έγινε μέσω ψηφοφορίας στην Ομοσπονδία και επιλέχθηκε ομόφωνα.

Αλλαγή σελίδας για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους, αυτή τη φορά σε εθνική ομάδα.

Ο 71χρονος (10/12/1948) Ντούσκο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της εθνικής Βοσνίας και μάλιστα η επιλογή έγινε μέσω ψηφοφορίας στην Ομοσπονδία, όπου επιλέχθηκε ομόφωνα.

Ο Μπάγεβιτς θεωρήθηκε η καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο της εθνικής και όπως ανακοινώθηκε, η συνέντευξη Τύπου θα γίνει μέσα στο νέο έτος.

Η Ομοσπονδία ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο ομοσπονδιακό της εκλέκτορα, με τον μεγάλο στόχο να είναι η πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 μέσω των μπαράζ στο Nations League.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Άρη επιθυμεί την επιστροφή στην εθνική των Βράνιες, Λιούλιτς και ο Μπέγκοβιτς, θυμίζοντας πως στις 26 Μαρτίου παίζει μπαράζ με την Βόρεια Ιρλανδία και αν επικρατήσει, θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Σλοβακία – Ιρλανδία. Με δύο νίκες θα βρίσκεται στη τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πηγή: sport24.gr

ΥΓ: Αξίζει να σημειωθεί, ότι η τελευταία ομάδα που προπόνησε ο Μπάγεβιτς ήταν ο Ατρόμητος, από τον οποίο έφυγε τον Δεκέμβριο του 2012!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.