ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε την πρόσληψη Μπάγεβιτς για προπονητή!

Ανακοίνωσε την πρόσληψη Μπάγεβιτς για προπονητή!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της εθνικής Βοσνίας και η επιλογή έγινε μέσω ψηφοφορίας στην Ομοσπονδία και επιλέχθηκε ομόφωνα.

Αλλαγή σελίδας για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους, αυτή τη φορά σε εθνική ομάδα.

Ο 71χρονος (10/12/1948) Ντούσκο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της εθνικής Βοσνίας και μάλιστα η επιλογή έγινε μέσω ψηφοφορίας στην Ομοσπονδία, όπου επιλέχθηκε ομόφωνα.

Ο Μπάγεβιτς θεωρήθηκε η καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο της εθνικής και όπως ανακοινώθηκε, η συνέντευξη Τύπου θα γίνει μέσα στο νέο έτος.

Η Ομοσπονδία ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο ομοσπονδιακό της εκλέκτορα, με τον μεγάλο στόχο να είναι η πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 μέσω των μπαράζ στο Nations League.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Άρη επιθυμεί την επιστροφή στην εθνική των Βράνιες, Λιούλιτς και ο Μπέγκοβιτς, θυμίζοντας πως στις 26 Μαρτίου παίζει μπαράζ με την Βόρεια Ιρλανδία και αν επικρατήσει, θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Σλοβακία – Ιρλανδία. Με δύο νίκες θα βρίσκεται στη τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πηγή: sport24.gr

ΥΓ: Αξίζει να σημειωθεί, ότι η τελευταία ομάδα που προπόνησε ο Μπάγεβιτς ήταν ο Ατρόμητος, από τον οποίο έφυγε τον Δεκέμβριο του 2012!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top