ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σίτι… άστο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σίτι… άστο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τη θέλει, δεν μπορεί; Σημασία έχει ότι η φετινή Μάντσεστερ Σίτι αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι! Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν 2-0, οι «πολίτες» γεύτηκαν την… οργή της Γουλβς και εν τέλει έφυγαν από το «Μολινό» με άδεια χέρια! Οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς και πήραν την σπουδαία νίκη με σκορ 3-2!

Από πρώτο ημίχρονο το ματς φάνηκε… περίεργο. Στο 12’ η Σίτι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Έντερσον. Στο 23’ ο Στέρλινγκ αστόχησε σε πέναλτι, το VAR… διέταξε επανάληψη, ο Πατρίσιο έπιασε για δεύτερη φορά την εκτέλεση του Άγγλου, όμως εκείνος πήρε το ριμπάουντ και με την… τρίτη προσπάθεια έγραψε το 1-0. Στο 50’ ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα γκολ της ομάδας του και κάπου εκεί έδειξε να κλειδώνει το ματς.

Λάθος! Η Γουλβς πίεσε και κατάφερε να μειώσει με τον Τραορέ στο 55’. Το πρέσινγκ αυξήθηκε στα επόμενα λεπτά, ενώ ταυτόχρονα η Σίτι έμενε από δυνάμεις. Αποτέλεσμα αυτού, οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν στο 82’ με τον Χιμένεθ κι να ολοκληρώσουν την ανατροπή με τον Ντόχερτι στο 90’!

Το ματς:

Τι πρώτο ημίχρονο και αυτό. Τα είχε όλα! Μόλις στο 12’ τα αίματα άναψαν μόλις ο Έντερσον βγήκε από την εστία του και χτύπησε άτσαλα τον αντίπαλο επιθετικό! Απευθείας αποβολή και η Σίτι με δέκα παίκτες… Μάλιστα στην αντικατάσταση τερματοφύλακα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να θυσιάσει τον Κουν Αγουέρο, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τραυματισμό, για να περάσει στη θέση του τον Μπράβο.

Το ματς γενικά δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά πολλά ευτράπελα… Εκτός της φάσης με τον Έντερσον, οι φιλοξενούμενοι πρωταγωνίστησαν σε ακόμη ένα παράδοξο. Για την ακρίβεια ο Στέρλινγκ, ο οποίος ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι στο 23’! Ο Πατρίσιο το απέκρουσε, όμως το VAR… διέταξε επανάληψη, επειδή ο τερματοφύλακας της Γουλβς δεν ήταν στη γραμμή του κατά την εκτέλεση.

Ο Στέρλινγκ πήρε και τη δεύτερη προσπάθεια, με τον Πατρίσιο να αποκρούει ξανά! Για κακή του τύχη, όμως, ο Άγγλος εξτρέμ πήρε το ριμπάουντ και έδωσε άνετα το προβάδισμα στη Σίτι (25’). Νευρικότητα στα επόμενα λεπτά, λίγες φάσεις και μετά από 7 λεπτά καθυστερήσεων, το σκορ παρέμεινε υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό, κομμένο εντελώς στα μέτρα των «πολιτών». και αυτό διότι μόλις στο 50’ και έπειτα από μία εξαιρετική ανάπτυξη των παικτών του Γκουαρντιόλα, ο Στέρλινγκ «έσκαψε» όμορφα τον Πατρίσιο και απέβαλλε παντελώς το άγχος από τους συμπαίκτες του. 2-0 και τα πάντα πλέον έμοιαζαν πιο απλά για τους φιλοξενούμενους.

Αμ δε… Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε άμεσα, στο 55’, με τον Αντάμα Τραορέ να εξαπολύει ένα απίθανο συρτό σουτ εκτός περιοχής και να νικά τον Μπράβο! 2-1 και έχουμε ξανά ματς!

Λογικό στα επόμενα λεπτά η Γουλβς να πιέσει και η Μάντσεστερ Σίτι να προσέξει περισσότερο τα μετόπισθεν. Μάλιστα το πρέσινγκ των γηπεδούχων ήταν τόσο έντονο, που από το 70’ και μετά απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Εν τέλει αυτή ήρθε στο 82’ με τον Ραούλ Χιμένεθ να μετουσιώνει σε γκολ την υπεροχή της ομάδας του! Το… καλύτερο όμως ήρθε στο 90’, τη στιγμή δηλαδή που ο Ντόχερτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή για τη Γουλβς!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουλβς: Πατρίσιο, Σαΐς, Κόουντι, Ντεντόνκερ, Μουτίνιο, Νέβες, Τζόνι (73’ Βιναγκρέ), Ντόερτι, Ζότα (79’ Νέτο), Τραορέ, Χιμένες

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον (12’ αποβ.), Μεντί, Οταμέντι, Φερναντίνιο, Γουόκερ, Μπερνάρνο Σίλβα, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε (67’ Γκουντογκάν), Στέρλινγκ, Μαχρέζ (46’ Γκαρσία), Αγουέρο (14’ Μπράβο).

Πηγή: www.england365.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top