ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζόρια Παναθηναϊκού για Ζαχίντ – Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προϋπόθεση για παραμονή του…

Ζόρια Παναθηναϊκού για Ζαχίντ – Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προϋπόθεση για παραμονή του…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής οπαδικής ιστοσελίδας trifilara.gr, ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός, Γκαγιάς Ζαχίντ, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, μόνο με επιτυχημένη επαναδιαπραγμάτευση του ποσού της ρήτρας του, υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στο «τριφύλλι»…

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«Η χρονιά που φεύγει βρίσκει τον Παναθηναϊκό να έχει βρει ένα δημιουργικό ηγέτη στο πρόσωπο του Ζαχίντ. Τον άνθρωπο ο οποίος έχει πετύχει 3 γκολ σε φυσιολογική ροή αγώνα.

Ο Νορβηγός κατά την απουσία του φάνηκε πόσο έλειψε από το Τριφύλλι, καθώς οι “πράσινοι” δεν είχαν πολλές ιδέες στο επιθετικό τους παιχνίδι. Με την επιστροφή του λύνει τα χέρια του Γιώργου Δώνη. Ο 25χρονος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο κάποιο φόβο μετά τον τραυματισμό του.

Πάρα ταύτα ο ίδιος θέλει να παίξει και να επιστρέψει δυνατός. Στον Παναθηναϊκό ποντάρουν πάρα πολλά στην επιστροφή του Ζαχίντ για να παρουσιαστούν καλύτεροι και ειδικά τώρα που έρχεται ο αγώνας με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ακόμα να είναι πολύ νωρίς έως το καλοκαίρι, όμως τα δεδομένα που φέρνει το Trifilara.gr στο προσκήνιο αναφορικά με το μέλλον του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαρα.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής για να παραμείνει στο Τριφύλλι πρέπει να καταβληθεί η ρήτρα στην ομάδα του ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα που η “πράσινη” διοίκηση δεν μπορεί να καλύψει σε καμία περίπτωση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είναι ξεκάθαρο στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ότι ο Νορβηγός με τα τωρινά δεδομένα δεν μένει, ωστόσο μπορεί να μείνει μόνο υπό μια προϋπόθεση βασική την οποία την “ρίχνουμε στο τραπέζι”.

Αυτή η προϋπόθεση έχει να κάνει με μια κίνηση την οποία θα πρέπει να κάνουν οι “πράσινοι” προς την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, ώστε να γίνει επαναδιαπραγμάτευση της ρήτρας του ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει σίγουρα να πιέσει η πλευρά του παίκτη τους Κύπριους και να δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένη στον Παναθηναϊκό.

Το Τριφύλλι πρέπει να πλησιάσει και να προσπαθήσει να κάνει νέα επαναδιαπραγμάτευση , αφού δεν μπορεί να καλύψει τέτοιο ποσό ούτε μία στο ένα εκατομμύριο, όταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες παίρνει 600-700 χιλιάδες (Κουρμπέλης).

Επίσης στο βάθος του μυαλού τους όχι ως μεγάλη πιθανότητα αλλά υπάρχει στον Παναθηναϊκό, ενδέχεται να έχει βρεθεί κι άλλο δεκάρι. Το 2020 θα είναι η χρονιά που θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το ρόστερ, για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ο Ζαχίντ είναι ένας παίκτης που τον πιστεύουν, περνάει καλά στο Τριφύλλι, όμως το μέλλον του είναι ανοικτό και αν δεν πάει ο Παναθηναϊκός σε μία επαναδιαπραγμάτευση που δεν θα θυμίχει “ζαριά πάνω στην τσόχα” των ημερών αλλά σε μια σοβαρή επαναδιαπραγμάτευση, το μέλλον του θα είναι ανοικτό προς πάσα κατεύθυνση. Φυσικά το καλοκαίρι αργεί ακόμα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top