Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Δημοσία δαπάνη θα τελεσθεί η κηδεία του μουσικοσυνθέτη, πρώην υπουργού, Θάνου Μικρούτσικου.

 

Σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση υπεγράφη από τους υπουργούς Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο θα πουν συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου που αγάπησε τα τραγούδια του στην πολιτική κηδεία η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 30 Δεκέμβρη στις 14.30 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σε μια συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου εξέφρασε την επιθυμία της και ζητεί αντί στεφάνων όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Μικρούτσικος κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο το βράδυ του Σαββάτου, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντας μάχη με την επάρατη νόσο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE