Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Δημοσία δαπάνη θα τελεσθεί η κηδεία του μουσικοσυνθέτη, πρώην υπουργού, Θάνου Μικρούτσικου.

 

Σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση υπεγράφη από τους υπουργούς Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο θα πουν συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου που αγάπησε τα τραγούδια του στην πολιτική κηδεία η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 30 Δεκέμβρη στις 14.30 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σε μια συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου εξέφρασε την επιθυμία της και ζητεί αντί στεφάνων όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Μικρούτσικος κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο το βράδυ του Σαββάτου, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντας μάχη με την επάρατη νόσο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

Η μεγάλη σημασία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως η Διεύρυνση, υπογραμμίστηκε κατά τις σημερινές συνομιλίες που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Μολδαβίας κα Μάγια Σάντου, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE