Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Δημοσία δαπάνη θα τελεσθεί η κηδεία του μουσικοσυνθέτη, πρώην υπουργού, Θάνου Μικρούτσικου.

 

Σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση υπεγράφη από τους υπουργούς Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο θα πουν συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου που αγάπησε τα τραγούδια του στην πολιτική κηδεία η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 30 Δεκέμβρη στις 14.30 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σε μια συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου εξέφρασε την επιθυμία της και ζητεί αντί στεφάνων όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Μικρούτσικος κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο το βράδυ του Σαββάτου, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντας μάχη με την επάρατη νόσο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE