Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Δημοσία δαπάνη θα τελεσθεί η κηδεία του μουσικοσυνθέτη, πρώην υπουργού, Θάνου Μικρούτσικου.

 

Σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση υπεγράφη από τους υπουργούς Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο θα πουν συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου που αγάπησε τα τραγούδια του στην πολιτική κηδεία η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 30 Δεκέμβρη στις 14.30 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σε μια συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου εξέφρασε την επιθυμία της και ζητεί αντί στεφάνων όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Μικρούτσικος κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο το βράδυ του Σαββάτου, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντας μάχη με την επάρατη νόσο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE