ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ενδεκάδα της δεκαετίας από το France Football (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ενδεκάδα της δεκαετίας από το France Football (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε ποιους παίκτες ξεχώρισε το γαλλικό περιοδικό.

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα και το France Football επέλεξε την δική του κορυφαία ενδεκάδα για αυτά τα δέκα χρόνια.

Τερματοφύλακας είναι ο Ίκερ Κασίγιας, που διέπρεψε με την Ρεάλ και εν συνεχεία στην Πόρτο. Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ και ο Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ, ενώ ο παλαίμαχος πλέον Φίλιπ Λαμ που έγραψε ιστορία με την Μπάγερν, αλλά και ο Μαρσέλο της Ρεάλ είναι στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Οι δύο πρώην «εγκέφαλοι» της Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι και ο Αντρές Ινιέστα μαζί με τον Λούκα Μόντριτς που είχε ανάλογο ρόλο στη Ρεάλ αποτελούν την τριπλέτα στο κέντρο. Όσο για την επίθεση; Ο Λιονέλ Μέσι που ηγείται της Μπαρτσελόνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που οργίασε με Ρεάλ και τώρα Γιουβέντους, αλλά και ο Νεϊμάρ που συνεχίζει στην Παρί μετά τη θητεία του στην «Μπάρτσα», αποτελούν την τριάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top