LIFESTYLE

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρετά τον αδελφό του Θάνο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρετά τον αδελφό του Θάνο

DATA[

Τα συγκινητικά λόγια και η φωτογραφία από το παρελθόν…
Ο Θάνος Μικρούτσικος πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου, βυθίζοντας όλη την Ελλάδα στο πένθος. Ο τεράστιος μουσικοσυνθέτης είχε σφραγίσει την ελληνική μουσική δημιουργώντας μουσικές και τραγούδια – διαμάντια που ακούγονται και θα ακούγονται από όλες τις γενιές.

Τα τελευταία χρόνια ο Θάνος Μικρούτσικος έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο Metropolitan και δίπλα του ήταν όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν και ο αδελφός του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρετά σήμερα τον πολυαγαπημένο του αδελφό με μια φωτογραφία από το παρελθόν και μια συγκινητική φράση: “Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα”.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του μουσικοσυνθέτη, η πολιτική κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Η σωρός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Αντί για στεφάνια,η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

Πηγή: zappit.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top