Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας μετά τα δυο τροχαία

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας μετά τα δυο τροχαία

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία μετά το προσωρινό κλείσιμο τμήματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας το απόγευμα της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου.

 

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στην περιοχή Κακορατζιάς, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά λόγω δύο τροχαίων συγκρούσεων που συνέβησαν γύρω στις 4.20 το απόγευμα της Κυριακής.

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE