Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας μετά τα δυο τροχαία

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας μετά τα δυο τροχαία

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία μετά το προσωρινό κλείσιμο τμήματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας το απόγευμα της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου.

 

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στην περιοχή Κακορατζιάς, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά λόγω δύο τροχαίων συγκρούσεων που συνέβησαν γύρω στις 4.20 το απόγευμα της Κυριακής.

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.