Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας μετά τα δυο τροχαία

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας μετά τα δυο τροχαία

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία μετά το προσωρινό κλείσιμο τμήματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας το απόγευμα της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου.

 

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στην περιοχή Κακορατζιάς, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά λόγω δύο τροχαίων συγκρούσεων που συνέβησαν γύρω στις 4.20 το απόγευμα της Κυριακής.

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE