Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας μετά τα δυο τροχαία

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας μετά τα δυο τροχαία

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία μετά το προσωρινό κλείσιμο τμήματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας το απόγευμα της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου.

 

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στην περιοχή Κακορατζιάς, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά λόγω δύο τροχαίων συγκρούσεων που συνέβησαν γύρω στις 4.20 το απόγευμα της Κυριακής.

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE