Η αστυνομία έφερε τον Αγιο Βασίλη - Μοίρασε δώρα στα παιδιά

Η αστυνομία έφερε τον Αγιο Βασίλη - Μοίρασε δώρα στα παιδιά

Πραγματοποιήθηκε από το Ταμείο Ευημερίας Αρχηγείου Αστυνομίας, την Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, 2019, σε χώρο εκδηλώσεων στην Λευκωσία, εκδήλωση για τα παιδιά των μελών του Αρχηγείου Αστυνομίας, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν αθρόα τα μέλη του Αρχηγείου Αστυνομίας με τις οικογένειές τους, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη και να γνωρίσουν από κοντά και να διασκεδάσουν μαζί με τον Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς παρευρέθηκε αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, απευθυνόμενος προς τα μέλη της Αστυνομίας, τις οικογένειες τους και κυρίως τα παιδιά, για τα οποία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, μοίρασε ευχές για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, καθώς και επαγγελματική επιτυχία.

Μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός Αστυνομίας διαβεβαίωσε, ότι είναι δίπλα στα μέλη της Αστυνομίας και στον καθένα ξεχωριστά, αντιλαμβανόμενος τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων τους. Εξέφρασε επίσης την απεριόριστη εκτίμησή του προς όλα τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία με ζήλο, αφοσίωση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, συμβάλλουν στη συνολική προσπάθεια που γίνεται για να καταστεί η Αστυνομία μια σύγχρονη, αποδοτική και περισσότερο αποτελεσματική Υπηρεσία.

Τέλος, ο κ. Μιχαηλίδης, ευχήθηκε από καρδιάς σε όλα τα μέλη και τις οικογένειες τους, Καλά Χριστούγεννα και ένα δημιουργικό, παραγωγικό και γεμάτο, υγεία, ευτυχία και ευημερία νέο έτος.

Την εκδήλωση συνόδευσε μουσικά η Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Σε μια συναινετική κίνηση, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΕΔΕΚ – Μάριος Χαννίδης, Μορφάκης Σολωμονίδης και Ηλίας Μυριάνθους – ανακοίνωσαν σήμερα την απόσυρσή τους από την κούρσα διαδοχής, ανοίγοντας τον δρόμο για την υποστήριξη κοινής υποψηφιότητας.