Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στην Ταϊβάν, αγνοείται η τύχη τριών ατόμων

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στην Ταϊβάν, αγνοείται η τύχη τριών ατόμων

Ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Ταϊβάν πτέραρχος Σεν Γι-μινγκ και άλλοι δύο άνθρωποι αγνοούνται μετά την αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου με 13 επιβαίνοντες στο βόρειο τμήμα της νήσου, ενημέρωσε το Υπουργείο Άμυνας.

Το Υπουργείο σημείωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων στο ελικόπτερο Black Hawk, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού του γενικού επιτελείου.

Κατά την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο, βρέθηκαν πολλοί επιζώντες μετά την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου. Δεν δόθηκαν περισσότερες διευκρινίσεις για την κατάστασή τους.

Η συντριβή του ελικοπτέρου καταγράφηκε μία εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 11ης Ιανουαρίου.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE