Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στην Ταϊβάν, αγνοείται η τύχη τριών ατόμων

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στην Ταϊβάν, αγνοείται η τύχη τριών ατόμων

Ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Ταϊβάν πτέραρχος Σεν Γι-μινγκ και άλλοι δύο άνθρωποι αγνοούνται μετά την αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου με 13 επιβαίνοντες στο βόρειο τμήμα της νήσου, ενημέρωσε το Υπουργείο Άμυνας.

Το Υπουργείο σημείωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων στο ελικόπτερο Black Hawk, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού του γενικού επιτελείου.

Κατά την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο, βρέθηκαν πολλοί επιζώντες μετά την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου. Δεν δόθηκαν περισσότερες διευκρινίσεις για την κατάστασή τους.

Η συντριβή του ελικοπτέρου καταγράφηκε μία εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 11ης Ιανουαρίου.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE