Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στην Ταϊβάν, αγνοείται η τύχη τριών ατόμων

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στην Ταϊβάν, αγνοείται η τύχη τριών ατόμων

Ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Ταϊβάν πτέραρχος Σεν Γι-μινγκ και άλλοι δύο άνθρωποι αγνοούνται μετά την αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου με 13 επιβαίνοντες στο βόρειο τμήμα της νήσου, ενημέρωσε το Υπουργείο Άμυνας.

Το Υπουργείο σημείωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων στο ελικόπτερο Black Hawk, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού του γενικού επιτελείου.

Κατά την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο, βρέθηκαν πολλοί επιζώντες μετά την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου. Δεν δόθηκαν περισσότερες διευκρινίσεις για την κατάστασή τους.

Η συντριβή του ελικοπτέρου καταγράφηκε μία εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 11ης Ιανουαρίου.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..