ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συλλήψεις Πρωτοχρονιάτικα σε όλες τις επαρχίες για διάφορα αδικήματα

Συλλήψεις Πρωτοχρονιάτικα σε όλες τις επαρχίες για διάφορα αδικήματα

Αρκετές ήταν οι συλλήψεις την πρώτη μέρα του χρόνου. Οπως φαίνεται τόσο η Αστυνομία όσο και όσοι συνελήφθησαν δεν γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στα σπίτια τους.

 

Συνελήφθη την 1 Ιανουαρίου και τέθηκε υπό κράτηση 54χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια οινοπνεύματος, άρνησης παροχής δείγματος εκπνοής για τελική εξέταση αλκοόλης, πρόκληση ανησυχίας, απειλής, δημόσιας εξύβρισης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του,.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακόμα μία σύλληψη την μέρα της Πρωτοχρονιάς, με δικαστικό ένταλμα όπου και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη επίσης με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Οπως έγινε γνωστο συνελήθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 40χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, απόπειρας διάρρηξης κατοικίας και παράνομης κατοχής περιουσίας.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top