LIKE ONLINE

Αυτή είναι η πιο αμφιλεγόμενη σελίδα στο διαδίκτυο – Πληρώνει μετρητά όσους του στείλουν αυτές τις φωτογραφίες

Αυτή είναι η πιο αμφιλεγόμενη σελίδα στο διαδίκτυο – Πληρώνει μετρητά όσους του στείλουν αυτές τις φωτογραφίες

Ο ιδρυτής της πιο αμφιλεγόμενης ιστοσελίδας Caught Drunk υπερασπίστηκε την πρακτική του να πληρώνει για φωτογραφίες νέων σε κατάσταση μέθης, της οποίας αναρτά στο διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα παρουσιάσει νεαρές γυναίκες την ώρα που κάνουν εμετό σε τουαλέτες και λιπόθυμα αγόρια στην άκρη του δρόμου, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του κοινού.

Ιδρυτής της ιστοσελίδας, είναι ο πρώην ιδιοκτήτης μπυραρίας, Μπάρι Κάρτερ, ο οποίος υπερασπίστηκε την αμφιλεγόμενη πολιτική του να πληρώσει τοις μετρητοίς για να αποκτήσει ντροπιαστικές φωτογραφίες ανθρώπων, προσφέροντας μάλιστα £ 50  ως χρηματικό έπαθλο  για τη φωτογραφία που θα έχει τα περισσότερα share.

Οι σελίδες του site  Caught Drunk καλύπτουν περισσότερες από 200 πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη τη Βρετανία.

Οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν όταν η σελίδα δημοσίευσε τη φωτογραφίας ενός 20χρονου, η τύχη του οποίου αγνοείται από πέρσι.

Η σελίδα προσλαμβάνει φωτογράφους με το μήνυμα: «Αν θέλεις να γίνεις ο επόμενος μυστικός μας φωτογράφος στην πόλη σου, επικοινώνησε μαζί μας».

Παράλληλα οι ελεύθεροι επαγγελματίες φωτογράφοι ενημερώνονται ότι το κόστος για την αποστολή φωτογραφίες, ανέρχεται στις  £50, εντούτοις μπορεί να ανταμειφθούν και με μεγαλύτερα ποσά, αν η φωτογραφία τους γίνει αρκετά δημοφιλής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top