ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μην «πετάξει» τέτοια ευκαιρία για να «πατήσει» ξανά στην κορυφή! Η πιθανή ενδεκάδα του Τιμούρ Κετσπάγια

Να μην «πετάξει» τέτοια ευκαιρία για να «πατήσει» ξανά στην κορυφή! Η πιθανή ενδεκάδα του Τιμούρ Κετσπάγια

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το 2019 είναι ο μοναδικός στόχος της Ανόρθωσης στο αποψινό (19:00) παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφο FC για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta Α΄ Κατηγορίας.

Οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου είναι πανέτοιμοι για να κάνουν ποδαρικό με το… δεξί στο 2020, προκειμένου, πέρα από το πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο», να εκμεταλλευτούν την ήττα της Ομόνοιας και να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας, μία εβδομάδα πριν από το σούπερ ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει ότι το παιχνίδι αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ειδικά μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Πάφου και φρόντισε να το επισημάνει στους παίκτες του, τονίζοντας τους μεταξύ άλλων, ότι η θέση της αντίπαλης ομάδας στη βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές της δυνατότητες και ζήτησε απόλυτη προσήλωση στο πλάνο τους, καθώς και πειθαρχία και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Γεωργιανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον τραυματία Μαργκάσα που θα κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ακόμα κι αν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του ο Οκριασβίλι, είναι πιθανόν να προφυλαχθεί…

Να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Αμμοχώστου υπάρχει ανησυχία για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την ώρα του αγώνα και ελπίζουν ότι αφενός το ματς θα διεξαχθεί κανονικά και αφετέρου, ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε καλή κατάσταση για να μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο και όχι… πόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΙΡΟΣ (6/1): Έντονα καιρικά φαινόμενα στα νότια και δυτικά – Αγωνία για το Πάφος FC-Ανόρθωση

Πιθανή ενδεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξί μπακ ο Γκαλίτσιος, αριστερό ο Σελίν και κεντρικοί αμυντικοί οι Βργκοτς και Σίλντενφελντ.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν εκτός απροόπτου, οι Αρτυματάς, Νταουσβίλι και Ράγιος, με τους Καλτσά και Μανθάτη να παίρνουν θέση στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ ο Κατσιαράβα είναι φαβορί για την κορυφή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top